Blog

Koncerty

Novinky

Rok 2024 v duchu našich 18. narozenin!

Příští rok uplyne již 18 let od chvíle, kdy jsme naše hudební těleso pojmenovali "QUEENIE". Tehdy by nás nenapadlo, že by bylo možné se takového věku dožít nebo že dokonce budeme hrát v halách jako O2 arena. Leč chuť diváků živě si užívat skvělou hudbu kapely QUEEN, a při vší skromnosti i náš zápal a píle, zřejmě napomohli tomu, aby se to jednou stalo skutečností. A tak jsme si řekli, že k takové slávě uspořádáme opět velký koncert!

Číst více

Novinky

Queenie na Spotify a iTunes

Nyní si nás již můžete pustit na vašich oblíbených platformách. Najdete zde i píseň z vlastní zahrádky "LET ME", kterou již znáte z našich koncertů.

Koncerty

Novinky

Queenie v květnu 2023 opět v O2 areně!

V září 2021 se v pražské O2 areně uskutečnily tři několikrát přeložené koncerty QUEEN RELIVED by Queenie. Zájem diváků byl natolik velký, že jsme pro tuto velikou show připravili další termíny, 18. a 19. května 2023.

Koncerty

Novinky

Queenie se v létě 2022 vydá na další turné

Deset měsíců po gigantické show Queen Relived ve třikrát po sobě vyprodané O2 areně se mezinárodně respektovaná tribute kapela Queenie vrátí před české publikum na zbrusu nové scéně, vytvořené speciálně pro letní Universum Tour 2022.

Koncerty

Novinky

Koncerty v O2 areně nyní v září budou!

Díky oznámenému rozvolnění vládních opatření, se 3., 4. a 5. září QUEEN RELIVED v pražské O2 areně uskuteční v plném a původně plánovaném rozsahu.

Koncerty

Novinky

Chystáme letní open air UNIVERSUM Tour

Česká skupina Queenie, jež svou tvorbou vzdává hold legendární britské kapele, tento rok produkuje vlastní turné s trefným názvem UNIVERSUM Tour. Za dobu své existence se Queenie stali uznávanou kapelou u nás i v zahraničí a zařadili se mezi světovou špičku ve svém žánru.

Koncerty

Novinky

Online koncert The Show Must Go Home!

Hudební skupina Queenie s Michaelem Kluchem v čele si pro své fanoušky připravila překvapení v podobě velkého online koncertu, který se uskuteční v pátek 9. dubna od 19 hodin. Queenie do něj zapojí unikátní vizuální výpravu, včetně záběrů z ptačí perspektivy.


Na sociálních sítích