Skvělý pátek v Divadle Kalich!


Koncerty

Novinky

24. listopadu 2017 jsme se s Vámi potěšili při vyprodaném vystoupení v pražském Divadle Kalich! Moc děkujeme za Vaši návštěvu, které si ceníme i proto, že v tento den uplynulo přesně 26 let od odchodu Freddie Mercuryho do hudebního nebe a společně jsme tedy tímto koncertem mohli jeho život oslavit.

Máme velikou radost, protože jsme Vám poprvé představili novou koncepci jeviště inspirovanou klubovými koncerty Queen, jež nově obsahuje vlastní elevaci a světelnou stěnu, od níž si slibujeme ještě větší zážitek pro Vás diváky. Ale nenechte se mýlit - je to skvělý zážitek i pro nás!

Netrpělivě očekáváme 4. prosince 2017, kdy v tomtéž divadle uskutečníme pro velký zájem přidaný druhý koncert a nové jeviště nebude chybět. Abychom se ale neopakovali, pro prosincovou show jsme se rozhodli obměnit dramaturgii a zařadit některé jiné písně, aby si na své přišli i ti, kteří by naše vystoupení v Kalichu chtěli navštívit dvakrát. Svou přítomností nás na jevišti opět poctí sólistka Národního divadla - paní Petra Alvarez.

Posledních pár desítek vstupenek je ještě k zakoupení na stránkách Divadla Kalich zde.

Facebook událost


Na sociálních sítích