Queenie v hlavní roli v novém muzikálu o Freddiem


Novinky

Michael Kluch

V dubnu letošního roku představí Divadlo Radka Brzobohatého muzikálovou novinku Freddie, z pera režiséra Karla Janáka, která je inspirována životním příběhem jedné z největších hudebních ikon 20. století, jež si svým charizmatem a jedinečným hlasem podmanila celý svět. Řeč je o frontmanovi legendární kapely Queen Freddiem Mercurym, jehož genialita ho přivedla na vrchol slávy, ale i na cestu ke zkáze.

Queenie v tomto muzikálu byla nabídnuta hlavní role. Michael Kluch se představí v roli Freddieho a ostatní členové kapely ztvární zbytek skupiny Queen. Bude se jednat o kompletně živý hudební doprovod, což na české scéně není vždy samozřejmé, a postarají se o něj právě Queenie. V této jedinečné divadelní show dále zazáří například Jiří Korn, Rudolf Hrušínský mladší, Simona Postlerová a další přední muzikáloví herci.

Michael už nyní účinkuje v jiném představení věnovaném Freddie Mercurymu. Jedná se o taneční muzikál Freddie: The King of Queen, jež napsal Libor Vaculík s Václavem Koptou a Petrem Maláskem. Uvádí ho Divadlo J.K. Tyla v Plzni a Michael zde ztvárňuje taktéž roli Mercuryho. Nová inscenace Karla Janáka je ovšem koncipována jako muzikálové představení se všemi prvky, které k muzikálu patří.

Obsazení muzikálu Freddie: Freddie - Michael Kluch Manager - Jiří Korn/ Ernesto Čekan Novinář - Rudolf Hrušínský ml. Brian - Roman Říčař/ Roman Tomeš Prenter - Přemysl Pálek / Lukáš Kumpricht Moralistka - Simona Postlerová / Tereza Nekudová Mary - Romana Goščíková / Charlotte Doubravová

PREMIÉRA 14. a 15.dubna 2018 v Divadle Radka Brzobohatého v Praze

Vstupenky k zakoupení na stránkách Divadla Radka Brzobohatého: http://divadlorb.cz/repertoar/freddie/

zdroje:

www.tyden.cz

www.expres.cz

www.aplausin.cz

www.musical.cz

www.blesk.cz


Na sociálních sítích