Letní tour bude!


Koncerty

Novinky

Po neplánovaných "prázdninách" se chystáme zpět na pódia a rozhodně nebudeme troškařit. Už v červenci chystáme několik vlastních koncertů a v srpnu se s Vámi potkáme na plánovaném turné Pod širým nebem.

Letošní jaro bylo díky nouzové situaci komplikované, ale život se již vrací do normálu a tak se i my chystáme zpět na jeviště.

Hned z kraje července vystoupíme 5. v Turnově, 15. července startujeme úspěšné turné z minulého roku Pod širým nebem a to symbolicky posledním koncertem loňského tour v Jindřichově hradci.

17. července se potkáme na pražském Výstavišti v krásném areálu Lucerna Music Bar Open Air, kde plánujeme vyzkoušet některé písně chystané pro koncerty QUEEN RELIVED v O2 areně. Přijďte je otestovat s námi, Vaše zpětná vazba nás zajímá! :-)

20. července vystoupíme v Českém Krumlově a 31. července v Mikulově startuje měsíc s tour Pod širým nebem.

V letošním ročníku tour Vám přivezeme kromě hudby také naši "The Miracle stage" neboli stage s kulisami inspirovanými klipem The Miracle kapely Queen. Bude to vůbec poprvé, co toto unikátní pódium předvedeme širšímu publiku mimo Brno, kde jsme ho exkluzivně ukázali v SONO music clubu.

Pro více informací ohledně koncertů, vstupného atd. navštivte prosím sekci našeho webu Koncerty.

Těšíme se na Vás!

queen_19.jpeg queen_20.jpeg


Na sociálních sítích