Spouštíme náš nový E-Shop


Novinky

Na našich koncertech jsme často vídali vás fanoušky s vlastnoručně vyrobenými tričky. To nás inspirovalo vytvořit unikátní kolekci a s ním i značku by Queenie.

Mohli jsme udělat další nudný merch s logem kapely na prsou na nejlevnější textil na trhu. Ale my jsme řekli NE! Proto bylo naším cílem vytvořit osobitý design oblečení, které si budete moci vzít nejen na koncert, a tím podpořit super atmosféru, ale i jako doplněk pro běžné nošení.

To se odráží v první edici, kde jsme pro vás vytvořili na základě kultovních barev žluté a bílé, zcela výjimečný a originální design.

Všechna trička jsou vyrobena ze 100% organické bavlny značky Stanley/Stella ve fair wear dílnách (plátěné tašky z 80% recyklované bavlny a 20% recyklovaného polyesteru). Vše je díky rastrové grafice ručně potištěné sítotiskem a vícebarevné motivy navíc fungují jako optický klam, například při pohledu skrze foťák mobilního telefonu.

Trička, tílka i plátěné tašky jsme dozdobili labely s písmenem Q vytkaným zlatou blyštivou nití. Navíc nic není zabaleno do plastových pytlíků, při prodeji se používají papírové krabičky. Nechybí ani naše nové logo.

Spolu s kolekcí jsme navrhli i krásný nepřehlédnutelný stánek, který najdete na koncertech kapely Queenie, a kde si budete moci oblečení i další doplňky zakoupit.

A už jste ochutnali naše pivo?

Vše k dostání na novém E-Shopu: shop.queenie.cz

queen_5.jpeg queen_6.jpeg queen_7.jpeg queen_8.jpeg queen_9.jpeg queen_10.jpeg


Na sociálních sítích