Rok 2024 v duchu našich 18. narozenin!


Koncerty

Novinky

Příští rok uplyne již 18 let od chvíle, kdy jsme naše hudební těleso pojmenovali "QUEENIE". Tehdy by nás nenapadlo, že by bylo možné se takového věku dožít nebo že dokonce budeme hrát v halách jako O2 arena. Leč chuť diváků živě si užívat skvělou hudbu kapely QUEEN, a při vší skromnosti i náš zápal a píle, zřejmě napomohli tomu, aby se to jednou stalo skutečností. A tak jsme si řekli, že k takové slávě uspořádáme opět velký koncert!

Tentokrát to chceme ale krapet jinak.. „Chceme být blíže divákům, chceme jim více vidět do tváří. Tenhle koncert oslaví naši osmnáctiletou kariéru a my bychom byli rádi, kdyby toto výročí s námi přišli oslavit i všichni ti, kteří s námi před osmnácti lety začínali“, vzkazuje náš frontman Michael Kluch. I z toho důvodu jsme se rozhodli oslavit své narozeniny v útulnějších prostorách multifunkční haly O2 universum, která s O2 arenou přímo sousedí. A to hned dvakrát 18. a 19. dubna 2024!

Na pódiu spolus s námi vystoupí někteří z předchozích členů kapely nebo hosté, kteří jsou s historií kapely významně spojeni. Těšit se můžete, jak už u našich velkých koncertů bývá zvykem, i na bohatou vizuální výpravu se speciálními kulisami a vizuálními efekty.

Vstupenky k dostání na portálech Ticketportal a Ticketmaster.

To ale není všechno! Slavíme rádi a slavit budeme celý rok - v létě vyjedeme na naše "18. let tour" a zastavíme se s ním na 9 místech České republiky.

Vstupenky k dostání na Ticketportal.cz.


Na sociálních sítích