Blog

Koncerty

Novinky

Více koncertů ve Švédsku

Po úspěšném týdenním tour ve Švédsku se kromě dalších švédských koncertů v říjnu chystá pro příští rok štace napříč Skandinávií. Samozřejmě ale stále hojně koncertujeme i tady v ČR - pro informace navštivte naši sekci Koncerty.

Novinky

Michael Kluch

Osobní tajemník Freddieho Mercuryho navštívil představení v plzeňském divadle

Včerejší představení muzikálu Divadla J.K.Tyla v Plzni, jež mapuje život Freddie Mercuryho a v němž titulní roli ztvárňuje náš zpěvák Michael Kluch, navštívil Freddieho osobní tajmeník pan Peter Freestone. Stejně jako dubnová představení jsou i všechna květnová představení již vyprodaná. Freddie: The King of Queen se ale vrátí od září v nové sezóně a v novém divadle. http://plzensky.denik.cz/kultura_region/osobni-tajemnik-freddieho-mercuryho-navstivil-predstaveni-v-plzenskem-divadle-20.html

Novinky

Rozhovory

Michael Kluch

Rozhovor s Michaelem pro ČT24

15.3.2014 byl náš zpěvák Michael Kluch zpovídán živě ve Studiu 6 ČT24.

Novinky

Michael Kluch

Píše se muzikál o Freddie Mercurym - náš zpěvák u toho!

V plzeňském divadle J.K.Tyla se zrodila myšlenka související s životem Freddie Mercuryho a jeho zhudebněním. ANO! V České republice vzniká taneční muzikál mapující život a kariéru této rockové legendy, na jehož tvorbě se podílí špičky oboru a osvědčené trio: Libor Vaculík - Petr Malásek - Václav Kopta. Do hlavní role byl obsazen náš zpěvák Michael Kluch, jehož tanečním protějškem bude sólista plzeňského baletu Richard Ševčík.

Novinky

Michael Kluch

Po RENTu RENT a Touha

V létě 2013 se Michael objevil v roli HIV pozitivního muzikanta Rogera Davise ve slavném broadwayském muzikálu RENT, který měl českou premiéru 8.8. v Praze v divadle Na Prádle. Muzikál měl před českým publikem úspěch a tak se RENT ve spolupráci Steve Josephson a Mirjam Landa vrací, aby byl v prakticky stejném obsazení 15. března uveden v pražském Divadle Kalich.

Koncerty

Novinky

Šťastný rok 2014!

Přejeme všem jen to nejlepší do roku 2014 a děkujeme velmi pěkně za to, že se námi necháváte bavit!


Na sociálních sítích