Blog

Novinky

Silvestr na TV Wau

Fotka z předtáčení silvestrovského programu pro slovenskou TV Wau. Už zbývá jen 31.12. naladit ;-)

Koncerty

Novinky

Po Německu Švédsko

Po Německém turné zavítáme v dubnu i na několik koncertů do Švédska. Pro více informací sledujte naše webové stránky a Facebook.

Koncerty

Freddie Mercury - Celebration of one life

24.11.2013 uplyne 22 let od smrti Freddie Mercuryho. Letos jsme se vůbec poprvé rozhodli ku tomuto datu oslavit Freddieho život právě ve Vagonu. Chystáme pro vás o poznání delší program, jež bude obsahovat i písně, které jsme delší dobu nehráli.

Koncerty

Novinky

FOREVER QUEEN

V příštím roce na jaře Queenie odjedou velké turné po Německu. To bude čítat kolem 40 koncertů a Queenie se tak představí desetitisícům diváků. http://www.resetproduction.de

Novinky

Michael Kluch

Michael Kluch v kultovním muzikálu RENT!

Náš zpěvák Michael Kluch získal angažmá v cenami ověnčeném broadwayském muzikálu RENT, který se premiérově představí v srpnu v Praze. Michael se mimo jiné objeví v hlavní roli Rogera Davise. Nenechte si ujít!

Koncerty

Novinky

'70s and '80s of Queen at VAGON

Protože máme v repertoáru přes 60 písní Queen, vždy nás mrzí, že nemůžeme zahrát vše a že se někdy do playlistu nevejdou písně na úkor jiných hitů. Proto jsme se rozhodli, že v červnu uděláme ve Vagonu hned DVĚ show, přičemž pátek bude věnován písním ze sedmdesátých let a sobota písním z let osmdesátých. Bude to vůbec poprvé, co něco podobného děláme. Buďte u toho s námi.


Na sociálních sítích