Blog

Koncerty

Novinky

Legenda QUEEN slovem a hudbou - 14.6. Olomouc

Kapela Queenie přiváží do Olomouce kromě své show také osobního tajemníka rockové legendy Freddie Mercuryho. Pan Peter Freestone se o frontmana legendárních Queen staral plných 12 let a byl s ním až do jeho skonu. Divákům se tak naskýtá exkluzivní možnost, jak být v bezprostředním kontaktu s rockovou historií a to právě prostřednictvím slov pana Petera Freestona a autentické hudby v podání přední evropské tribute kapely Queenie.

Novinky

Rozhovory

VIP zprávy TV Prima

20.2.2013 byla v pořadu VIP zprávy na TV Prima odvysílána reportáž o Queenie. Štáb nás překvapil na našem pražském vystoupení v klubu Vagon.

Koncerty

Novinky

Queenie v Národním divadle u 120 let SK Slavia Praha

Tuto neděli kapela zahraje v Národním divadle na galavečeru SK Slavia Praha, která slaví 120 let od svého založení. Celý večer bude natáčen Českou televizí a jeho záznam budete moci zhlédnout ve středu 30.1.2013 od 20:00 na ČT sport. Queenie se objeví jako zlatý hřeb na závěr pořadu.

Novinky

Hezký Nový rok!

Přátelé, přejeme vám pro dnešek příjemnou zábavu a nechť do roku 2013 vkročíte plni pozitivní energie a myšlenek :-)

Koncerty

Novinky

Vánoce v Košicích

Děkujeme za super přijetí ze strany košického publika! Včerejší koncert byl parádní a naše díky patří i pořadatelům. Užijte si krásné a pohodové Vánoce!

Novinky

1. prosinec - mezinárodní den boje proti HIV/AIDS

Dnes je 1.12.2012, začíná nám prosinec a zamená to, že se krom oslav k rozsvícení vánočního stromku v Praze na Staroměstském náměstí, koná i světový den boje proti HIV/AIDS.


Na sociálních sítích