Blog

Koncerty

Novinky

Vzpomínka na Queen - Czech Queen Convention (2011)

Po našem květnovém vystoupení v klubu ROXY bude "Vzpomínka na Queen", konající se ku příležitosti 20. výročí úmrtí Freddie Mercuryho 19.11.2011 v KD Mlejn na Praze 13, vrcholem letošního roku - alespoň co se České republiky týče. V akci opět uvidíte náš originální podstavec pod bicí, stylově naaranžovanou světelnou show a samozřejmě mnoho dalšího z toho, co si chystáme vždy na velké koncerty. Speciálním hostem bude přední česká sopranistka Tereza Mátlová. Nemůžeme ani nezmínit účast - POZOR - Freddieho sestry Kashmiry a jeho komorníka Petera Freestona!

Koncerty

Novinky

Naše vystoupení z polského MAM TALENT shlédněte zde!

talent-show.png

Novinky

Rozhovory

Lehké představení..

queen_111.png

Novinky

Nové číslo klubového magazínu "Red Special 2010"

Český fan klub Queen vydává nové číslo magazínu pro fanoušky "Rudý speciál 2010". Mimo jiné se se v časopisu nachází rozhovor s námi :-) Pro více info a objednávky navštivte webové stránky fan klubu FC Tornádo Queen.

Novinky

Rozšíření kytarového parku o 3. VOX AC30

Dorazil třetí VOX a Queenie tedy konečně s kompletním zapojením ala Brian May - 3x VOX AC30 včetně treble boosteru a efektů.

Novinky

Mam TALENT - Polsko

Vážení přátelé, Queenie se dnes odjíždějí zúčastnit poslké verze světoznámé soutěže I Got Talent - Mam TALENT. Jedná se o stejnou licenci televizní show, jakou bylo Česko Slovensko má TALENT. V Polsku jde už o čtvrtou řadu tohoto pořadu a my jsme zvědaví, jak moc se budou navzájem odlišovat. Zítra vystoupíme v divadle v Katovicích - obdobně jako jsme loni v létě zahráli v pražském Národním divadle. Držte nám, prosíme, pěsti! :-)


Na sociálních sítích