Blog

Novinky

1. prosinec - světový den boje proti AIDS

Dnešní den je mezinárodním dnem boje proti HIV/AIDS. Na tuto zákeřnou nemoc zemřel např. Freddie Mercury. Chodíte na testy?

Koncerty

24.11.2010 Queenie v HARD ROCK CAFE

Již tuto středu kapela Queenie vystoupí v pražském Hard Rock Cafe. Tento koncert pořádaný ku smutnému výročí 19 let od úmrtí Freddie Mercuryho bude výjimečný (nejen prostředím v němž se bude odehrávat) a plný překvapení. Např. naším speciálním hostem bude přední česká sopranistka Markéta Mátlová. Doufáme, že společně patřičně zavzpomínáme na Freddieho i Queen. Show začíná ve 20:00, přičemž vstupné činí 100,-.

Novinky

Česko Slovensko má TALENT

Rádi bychom vyjádřili velké DÍKY nad podporou, jíž jsme od Vás po dobu naší účasti v ČSMT dostávali. Pro nás bylo samotné účinkování v této TV show především velkou zábavou a zpestřením. Zároveň věříme, že jsme oslovili další lidi, kteří se doposud s hudbou Queen nesetkali, ale třeba i díky našemu vystoupení budou mít chuť si něco o této velké britské kapele zjistit.

Rozhovory

Queenie v Promi novinách na TV JOJ

S kapelou Queenie byl v rámci pořadu Promi noviny odvysílán další rozhovor, kde kluci poodhalili své soukromí. Podívat se na něj můžete zde - nachází se hned na začátku.

Novinky

DEJTE NÁM SVŮJ HLAS (HLASY :-)

Prosíme, podpořte naši kapelu v soutěži Česko Slovensko má TALENT a pošlete nám SMS: z ČR SMS ve tvaru 9987 na tel. č. 906 02 13 a z SK prázdná SMS na tel. č. 9987

Za Vaši podporu děkujeme velmi!

Koncerty

Tento čtvrtek 21.10. v BRNĚ

Tento čtvrtek 21.10. zahrajeme v brněnském klubu Melodka! Těšíme se na skvělou atmosféru, jakou jsme v Brně doposud měli tu čest pozorovat. A co Vy?


Na sociálních sítích