Blog

Rozhovory

Bezprostřední rozhovor po postupu do semifinále

Na dojmy kapely z postupu do semifinále se můžete podívat zde.

Koncerty

Tento víkend v Moravské Třebové otevřeme zimní stadion

9.10.2010 vystoupí kapela Queenie na slavnostním otevření zimního stadionu v Moravské Třebové. Akce jako taková začíná v 18:00, přičemž kapela vystoupí od 21:00 a představí minimálně 100 minut dlouhou show.

Koncerty

24.11.2010 Queenie v HARD ROCK CAFE - special night - TRIBUTE TO QUEEN

V tento den, kdy uplyne přesně 19 let od smrti jednoho z největších zpěváků moderní hudby, vystoupí kapela Queenie na speciální večeru TRIBUTE TO FREDDIE MERCURY v pražském HARD ROCK CAFE. Celý večer bude pojmut jako pocta Freddie Mercurymu i Queen. Jedná se o akci organizovanou přímo námi, přičemž vstupné činí 100,- Kč a v průběhu vystoupení bude cena piva 25,- Kč. Těšíme se na Vás!

Koncerty

Queenie v semifinále Česko Slovensko má TALENT

Nyní již veřejně můžeme uvést, že kapela Queenie postoupila do semifinále talentové soutěže, objevující se každou neděli na TV PRIMA/TV JOJ. Čeká nás mnoho příprav a těšíme se, že budeme moci využít možností, které běžně na vystoupeních nemáme. Termín semifinále v Brně upřesníme v následujících dnech. Sledujte prosím naše webové stránky a profil na Facebooku. Díky, že nám fandíte!

Rozhovory

Rozhovor na TV JOJ

Minulý týden byl v pořadu Promi Noviny na TV JOJ odvysílán rozhovor s kapelou Queenie. Podívat se na něj můžete zde.

Novinky

Nový web online!

Vítejte na našich nových webových stránkách! Jak zjišťujeme, zatím ještě ne vše běží tak, jak má.. Brzy by mělo být vše napraveno. V každém případě po dlouhých přípravách jsou nové webové stránky tady!


Na sociálních sítích