Blog

Novinky

DEJTE NÁM SVŮJ HLAS (HLASY :-)

Prosíme, podpořte naši kapelu v soutěži Česko Slovensko má TALENT a pošlete nám SMS: z ČR SMS ve tvaru 9987 na tel. č. 906 02 13 a z SK prázdná SMS na tel. č. 9987

Za Vaši podporu děkujeme velmi!

Koncerty

Tento čtvrtek 21.10. v BRNĚ

Tento čtvrtek 21.10. zahrajeme v brněnském klubu Melodka! Těšíme se na skvělou atmosféru, jakou jsme v Brně doposud měli tu čest pozorovat. A co Vy?

Rozhovory

Bezprostřední rozhovor po postupu do semifinále

Na dojmy kapely z postupu do semifinále se můžete podívat zde.

Koncerty

Tento víkend v Moravské Třebové otevřeme zimní stadion

9.10.2010 vystoupí kapela Queenie na slavnostním otevření zimního stadionu v Moravské Třebové. Akce jako taková začíná v 18:00, přičemž kapela vystoupí od 21:00 a představí minimálně 100 minut dlouhou show.

Koncerty

24.11.2010 Queenie v HARD ROCK CAFE - special night - TRIBUTE TO QUEEN

V tento den, kdy uplyne přesně 19 let od smrti jednoho z největších zpěváků moderní hudby, vystoupí kapela Queenie na speciální večeru TRIBUTE TO FREDDIE MERCURY v pražském HARD ROCK CAFE. Celý večer bude pojmut jako pocta Freddie Mercurymu i Queen. Jedná se o akci organizovanou přímo námi, přičemž vstupné činí 100,- Kč a v průběhu vystoupení bude cena piva 25,- Kč. Těšíme se na Vás!

Koncerty

Queenie v semifinále Česko Slovensko má TALENT

Nyní již veřejně můžeme uvést, že kapela Queenie postoupila do semifinále talentové soutěže, objevující se každou neděli na TV PRIMA/TV JOJ. Čeká nás mnoho příprav a těšíme se, že budeme moci využít možností, které běžně na vystoupeních nemáme. Termín semifinále v Brně upřesníme v následujících dnech. Sledujte prosím naše webové stránky a profil na Facebooku. Díky, že nám fandíte!


Na sociálních sítích