Blog

Koncerty

Novinky

Jarní turné 2017 Queenie zakončili ve švýcarském Montreux

S odstupem jednoho měsíce Queenie v květnu zakončili své jarní turné ve švýcarském městěčku Montreux, jež je úzce spjato s Queen a s dalšími umělci, kteří zde žili a nahrávali.

Koncerty

Novinky

Home Credit Arena - Mistrovství světa ve stolním hokeji

Vážení přátelé, 15.června (čtvrtek od 19:00) vystoupíme v Liberci v Home Credit Aréně v rámci zahájení MS ve stolním hokeji, které se koná ve dnech 16.-18.června 2017 a kde se představí kompletní světová špička z 24 zemí v této sportovní hře.

Novinky

Queenie mají nového Rogera! Kruh se uzavírá.

Dámy a pánové, rádi bychom Vám oznámili obměnu na postu bicích, a sice, že kapela Queenie má nového člena, jímž je Petr "Bali" Baláš. Vítej na palubě! :-)

Koncerty

Novinky

V dubnu Queenie v Praze hned třikrát!

Duben a Queenie v Praze se nese ve znamení jedniček a trojek! 1. dubna vystoupíme na naší obligátní scéně v klubu Vagon. 3. dubna oslavíme již 8. narozeniny pražského Hard Rock Cafe.

Novinky

Queenie na TV NOVA v Chart Show

Včera jste měli možnost vidět Queenie v novém televizním programu TV NOVA - Chart Show. Kapela zde interpretovala píseň The Show Must Go On.

Koncerty

Novinky

Skandinávie v pražském Divadle Kalich

Vážení přátelé, jak jste si již jistě mohli všimnou, je tu další koncert, který chystáme sami za sebe. Po vyprodaném představení v brněnském SONU a vyprodaném představení v plzeňském Divadle Josefa Kajetána Tyla, jež se teprve uskuteční 25.2.2017, tu máme koncert v Praze v Divadle Kalich!


Na sociálních sítích