Blog

Novinky

Queenie mají nového Rogera! Kruh se uzavírá.

Dámy a pánové, rádi bychom Vám oznámili obměnu na postu bicích, a sice, že kapela Queenie má nového člena, jímž je Petr "Bali" Baláš. Vítej na palubě! :-)

Koncerty

Novinky

V dubnu Queenie v Praze hned třikrát!

Duben a Queenie v Praze se nese ve znamení jedniček a trojek! 1. dubna vystoupíme na naší obligátní scéně v klubu Vagon. 3. dubna oslavíme již 8. narozeniny pražského Hard Rock Cafe.

Novinky

Queenie na TV NOVA v Chart Show

Včera jste měli možnost vidět Queenie v novém televizním programu TV NOVA - Chart Show. Kapela zde interpretovala píseň The Show Must Go On.

Koncerty

Novinky

Skandinávie v pražském Divadle Kalich

Vážení přátelé, jak jste si již jistě mohli všimnou, je tu další koncert, který chystáme sami za sebe. Po vyprodaném představení v brněnském SONU a vyprodaném představení v plzeňském Divadle Josefa Kajetána Tyla, jež se teprve uskuteční 25.2.2017, tu máme koncert v Praze v Divadle Kalich!

Novinky

Michael Kluch

S uměním proti AIDS

Divácky úspěšný taneční muzikál Libora Vaculíka Freddie – The King of Queen mapuje životní a uměleckou dráhu zpěváka kapely Queen, Freddieho Mercuryho, který se stal jednou z nejznámějších obětí nemoci AIDS.

Koncerty

Novinky

Obligátní charitativní koncert ku výročí narození Freddie Mercuryho

Freddie Mercury by 5. září 2016 oslavil kulaté 70. narozeniny. Již po čtvrté se 5. září sejdeme v pražském Hard Rock Café, abychom oslavili narozeniny a vůbec život tohoto velkolepého zpěváka. Opět velmi vítáme kníry, masky, kostýmy, zkrátka outfity ve stylu Mercuryho večírku :-) Jako každý rok i letos se tak přidáváme k celosvětové události "Freddie for a Day", která se mimo jiné uskutečňuje v podnicích Hard Rock Cafe po celé planetě. Po vystoupení bude uskutečněna autogramiáda Queenie.


Na sociálních sítích