Blog

Rozhovory

Michael Kluch

Michael Kluch pro největší český muzikálový server Musical.cz

Náš zpěvák Michael Kluch nejen o sobě v rozhovoru pro Musical.cz.

Koncerty

Novinky

Queenie v O2 Arena vystoupí po legendě Queen!

Je to trochu bláznivé a proto i ten bulvární nadpis. Dnes hrajeme v O2 Arena "spolu" s Queen + Adam Lambert... Hned po představení Queen+AL začne to naše jakožto opening a zároveň afterpárty nového Premier Clubu. Let us entertain you!

Koncerty

Novinky

Vše nejlepší, Dominiku!

Obvykle se zde o soukromých a VIP představeních moc nerozepisujeme a ani je zde neuvádíme. Přesto ročně odehrajeme okolo 100 koncertů, z nichž je nemalá část tvořena právě koncerty pro TOP klientelu.

Koncerty

Novinky

Vánoční charitativní koncert v Táboře

13.12. v táborské Střelnici uskutečníme charitativní koncert, jenž bude okořeněn exkluzivní přítomností Československého komorního orchestru Praha a operní divy Eriky Jarkovské (sólistky opery Národního Divadla v Praze). Zazní tedy písně Queen v klasické rockové podobě, ale zároveň právě v provedení orchestru s naší kapelou. To vše pod záštitou organizací Kiwanis a UNICEF.

Koncerty

5.9.2014 Hard Rock Cafe Praha a Freddie for a Day!

K příležitosti narození Freddie Mercuryho pořádáme již od roku 2012 vždy 5.9. v pražském Hard Rock Cafe charitativní koncert. Jinak tomu nebude ani tento rok - kapela se velmi těší! Koncertem se také oficiálně představí nový kytarista Queenie - Rudy Neumann.

Koncerty

Novinky

Turné s FTV Prima - přijedeme i k Vám

V rozmezí srpna a října odjedeme se zpravodajstvím FTV Prima 10 koncertů ve velkých městech po celé ČR. Nenechte si nás v rámci akce "Prima jede... za Vámi" ujít - pro více informací prosíme sledujte naše webové stránky a facebook.


Na sociálních sítích