Blog

Novinky

Rozhovory

Michael Kluch

Revival? Není to o tom vzít si tepláky a hrát o dva tóny níž..

Čtete noviny? V Kultuře sobotního vydání Pražského deníku můžete najít dvoustránkový rozhovor s frontmanem kapely Queenie Michaelem Kluch hovořící nejenom o čtvrtečním vystoupení v Hard Rock Cafe Praha, kde Queenie budou křtít své první DVD.

Novinky

Nová videa na youtube

Na našem youtube kanálu nyní naleznete několik ukázek z připravovaného DVD.

Koncerty

Novinky

5.9.2012 - Křest našeho nového DVD a Freddieho narozeniny!

5. září to bude přesně 66 let od doby, co se narodil Freddie Mercury. Ku této příležitosti v pražském Hard Rock Cafe pokřtíme naše dlouho očekávané DVD "Celebration of one Life" z loňské Vzpomínky na Queen, kde se pro změnu slavil Freddieho život jako takový. Kmotrem bude náš kamarád Ruda z Ostravy.

Koncerty

Novinky

Zahrajeme na Polish Queen Convention

Kapela Queenie zahraje 28.7.2012 na polském srazu fanoušků Queen. Je to pro nás pocta a zároveň se opět těšíme na tamní skvělé publikum. Polish Queen Convention je obdoba české Vzpomínky na Queen a letos se jí zúčastní přední znalec, spisovatel mnoha knížek a spolupracovník Queen Jim Jenkins. Polskému publiku představíme playlist podobný tomu z české Vzpomínky 2011.

Koncerty

Queenie odehrají dva koncerty na italské Sardinii

Dne 7.7. a 11.7. 2012 odehrají Queenie dva koncerty na italském ostrově Sardinia. Budete-li mít cestu kolem, přijďte se podívat!

Koncerty

Novinky

Soutěžte o vstupenky na Rádiu HEY

Od středy 2.5.2012 do pátku 4.5.2012 můžete na Rádiu HEY několikrát denně soutěžit o vstupenky na koncerty kapely Queenie.


Na sociálních sítích