Blog

Koncerty

Novinky

5.9.2012 - Křest našeho nového DVD a Freddieho narozeniny!

5. září to bude přesně 66 let od doby, co se narodil Freddie Mercury. Ku této příležitosti v pražském Hard Rock Cafe pokřtíme naše dlouho očekávané DVD "Celebration of one Life" z loňské Vzpomínky na Queen, kde se pro změnu slavil Freddieho život jako takový. Kmotrem bude náš kamarád Ruda z Ostravy.

Koncerty

Novinky

Zahrajeme na Polish Queen Convention

Kapela Queenie zahraje 28.7.2012 na polském srazu fanoušků Queen. Je to pro nás pocta a zároveň se opět těšíme na tamní skvělé publikum. Polish Queen Convention je obdoba české Vzpomínky na Queen a letos se jí zúčastní přední znalec, spisovatel mnoha knížek a spolupracovník Queen Jim Jenkins. Polskému publiku představíme playlist podobný tomu z české Vzpomínky 2011.

Koncerty

Queenie odehrají dva koncerty na italské Sardinii

Dne 7.7. a 11.7. 2012 odehrají Queenie dva koncerty na italském ostrově Sardinia. Budete-li mít cestu kolem, přijďte se podívat!

Koncerty

Novinky

Soutěžte o vstupenky na Rádiu HEY

Od středy 2.5.2012 do pátku 4.5.2012 můžete na Rádiu HEY několikrát denně soutěžit o vstupenky na koncerty kapely Queenie.

Koncerty

Novinky

Queenie na jarním turné!

V měsících květen a červen 2012 si fanoušci Queen připomenou Freddie Mercury Tribute Concert, který se odehrál na Velikonoční pondělí 20. dubna 1992 ve Wembley. Ke 20. výročí tohoto koncertu skupina QUEENIE vyjíždí na výjimečné turné, pro nějž připravila vystoupení plná světel, připomínajících koncerty Queen. Navíc zazní fenomenální píseň Barcelona v duetu s přední českou sopranistkou Markétou Mátlovou.

Koncerty

Queenie vystoupí v brněnském Semilassu

4.5.2012 od 20.00 si fanoušci Queen připomenou Freddie Mercury Tribute Concert, který se odehrál na Velikonoční pondělí 20. dubna 1992 ve Wembley. Ke 20. výročí tohoto koncertu skupina QUEENIE připravila vystoupení plné světel, připomínajících koncerty Queen, a navíc zazní fenomenální píseň Barcelona.


Na sociálních sítích