Blog

Novinky

Spouštíme náš nový E-Shop

Na našich koncertech jsme často vídali vás fanoušky s vlastnoručně vyrobenými tričky. To nás inspirovalo vytvořit unikátní kolekci a s ním i značku by Queenie.

Koncerty

Novinky

Queen Relived se v září ani prosinci neodehraje

Přesně za 8 dní se měla v pražské O2 areně uskutečnit světová premiéra mega show kapely Queenie v čele s Michaelem Kluchem – Queen Relived by Queenie.

Novinky

Uvařili jsme pivo "by Queenie"

Nikdy by nás nenapadlo, že jednoho dne pod naší značkou představíme nápoj, který má zejména v našich zeměpisných šířkách takovou tradici.

Koncerty

Novinky

Bomba zpráva: nabídka světové tour!

Kapela QUEENIE na „plovoucí“ tiskové konferenci na Vltavě na lodi Bohemia Rhapsody společnosti Prague Boats oznámila mimo jiné jednu bomba zprávu: Jako vůbec první česká kapela dostala prestižní nabídku na světové tour ve velkých halách, které se má uskutečnit v roce 2022.

Koncerty

Novinky

Vyjádření k zářijovým koncertům v O2 areně

S ohledem na aktuální, stále nepříliš jasnou a přehlednou situaci kvůli koronavirové krizi, vedl výkonný producent projektu Mgr. Martin Zoubek spolu s dalšími zástupci pořadatelů festivalů, koncertů, se zástupci hudebních asociací i se zástupci technických a výrobních složek v ČR řadu jednání.

Koncerty

Novinky

Letní tour bude!

Po neplánovaných "prázdninách" se chystáme zpět na pódia a rozhodně nebudeme troškařit. Už v červenci chystáme několik vlastních koncertů a v srpnu se s Vámi potkáme na plánovaném turné Pod širým nebem.


Na sociálních sítích