Blog

Novinky

Michael Kluch

Queenie v hlavní roli v novém muzikálu o Freddiem

V dubnu letošního roku představí Divadlo Radka Brzobohatého muzikálovou novinku Freddie, z pera režiséra Karla Janáka, která je inspirována životním příběhem jedné z největších hudebních ikon 20. století, jež si svým charizmatem a jedinečným hlasem podmanila celý svět. Řeč je o frontmanovi legendární kapely Queen Freddiem Mercurym, jehož genialita ho přivedla na vrchol slávy, ale i na cestu ke zkáze.

Koncerty

Novinky

Queenie opět v brněnském SONO centru!

Po dlouhém očekávání se toto divácky oblíbené hudební uskupení opět vrací do brněnského SONO centra, aby navázalo na vyprodané vystoupení, jež zde před dvěma lety premiérově uskutečnilo. Letošní koncert ponese atributy podzimního skandinávského turné kapely. Kromě toho tentokrát Queenie do Brna přivezou pódiovou konstrukci a show ve stylu klubových koncertů Queen, kterou nazvali pojmem „QUEEN RELIVED“.

Novinky

Rozhovory

Michael Kluch

Horečku úterní noci zažil český Freddie Mercury Michael Kluch. Nadchl Hybernii.

V úterý 23. ledna 2018 vystoupil frontman Queenie Michael Kluch na benefičním galavečeru v divadle Hybernia po boku dalších 56 účinkujících. Ti v představení Horečka úterní noci podpořili Nadační fond Veroniky Kašákové, jehož posláním je umožnit dětem z dětských domovů žít poté, co z nich odejdou, plnohodnotný a kvalitní život.

Koncerty

Novinky

Novoroční párty v největším pokerovém kasinu Evropy

31.12.2017 byli Queenie hosty galavečera ku příležitosti oslav příchodu nového roku. Na událost, která se uskutečnila v největším evropském pokerovém kasinu v Rozvadově, přijali pozvání od Karla Vágnera, a po boku legendárních britských Smokie, Karla Gotta, Michala Davida nebo Mistra Kalinky, sólisty Vadima Ananěva, přivítali rok 2018.

Koncerty

Novinky

VYPRODÁNO: Barcelona - Palau de la Música Catalana

Již po druhé v tomto roce kapela Queenie vyprodala významný koncertní sál, který se nachází v samém srdci Barcelony. Z této sto let staré kulturní památky UNESCO odcházelo 1200 natěšených diváků s uspokojením ve tváři a s příslibem dalšího koncertu.

Koncerty

Novinky

Skvělý pátek v Divadle Kalich!

24. listopadu 2017 jsme se s Vámi potěšili při vyprodaném vystoupení v pražském Divadle Kalich! Moc děkujeme za Vaši návštěvu, které si ceníme i proto, že v tento den uplynulo přesně 26 let od odchodu Freddie Mercuryho do hudebního nebe a společně jsme tedy tímto koncertem mohli jeho život oslavit.


Na sociálních sítích