Blog

Novinky

Rozhovory

Michael Kluch

Queenie na Českém rozhlase v živé talkshow Aleše Cibulky "Tobogan"

Na sobotu 25.11. od 11:00 jsme přijali pozvání Českého rozhlasu Dvojka do živě vysílané talkshow Aleše Cibulky "Tobogan". V pořadu s podtitulem "O revivalech - těch nejlepších!" se budete moci setkat s naším zpěvákem Michaelem Kluchem.

Koncerty

Novinky

Přelom roku ve Španělsku

Po úspěšné dubnové návštěvě Španělska, se Queenie ke konci roku na jihozápad Evropy vrací, a spolu s jedním koncertem v Portugalsku zde odehrají dalších 8 představení.

Novinky

Web po rekonstrukci

V posledním měsíci náš web prošel nemalou rekonstrukcí. Nový design a veškeré responzivní vlastnosti web Queenie.cz získal již v roce minulém a nyní přišel na řadu jeho obsah.

Koncerty

Novinky

10 let ve Vagonu

Letos v říjnu uplynulo 10 let od uskutečnění prvního koncertu Queenie v pražském kultovním klubu Vagon. Poprvé zde kapela vystoupila 7.10.2007 a od té doby tady s téměř železnou pravidelností koncertuje každý měsíc. Za tu dobu se kapela stala nejnavštěvovanější kapelou ve Vagonu, kde ji viděli tisíce diváků při stovkách hodin živé hudební produkce. Moc Vám děkujeme za Vaši přízeň, jež nás neustále pohání dál. Je to i Váše dílo ;-)

Koncerty

Novinky

Queenie přidávají koncert v Divadle Kalich!

Pro veliký zájem o vyprodaný koncert v pražském Divadle Kalich, který je věnován oslavě života Freddie Mercuryho a uskuteční se 24.11.2017, jsme se rozhodli udělat radost všem těm, co se již na toto představení nedostanou. Pro ty z Vás, kteří jste si už nestihli zajednat vstupenky nebo byste naše vystoupení chtěli vidět hned dvakrát, přidáváme další koncert 4.12.2017!

Koncerty

Ostravský Oktobeerfest

V sobotu 14.10. jsme odehráli poslední letošní openair koncert v ostravském Foru Nová Karolina. Děkujeme všem přítomným divákům za náramnou atmosféru. Naplno se tedy spustila zimní část sezóny, kdy se s námi budete potkávat již v uzavřených prostorách.


Na sociálních sítích