Blog

Koncerty

Novinky

Queenie do Belgie s orchestrem

První říjnový týden Queenie odjíždí do Belgie, kde s filharmonickým orchestrem a sborem odehrají několik koncertů. Na jevišti se dohromady sejde přes 60 umělců a zazní ty největší hity Queen. Avizované koncerty zahrnují města jako Antverpy, Lutych, Louvain-la-Neuve a Brusel.

Koncerty

Novinky

Freddie for a Day 2017 v Hard Rock Cafe Praha

5.9.2017 by Freddie Mercury býval oslavil 71 let. Jak se stalo již tradicí, k jeho narozeninovému dni probíhá tzv. Freddie for a Day, kdy každý může pomoci. Je to již 6 let, kdy Queenie poprvé uskutečnili v Hard Rock Cafe Praha tento charitatvní koncert. Ještě před tím, než Hard Rock Cafe začalo celosvětově tuto akci podporovat. Máme radost, že opět můžeme udělat něco pro dobrou věc a že v tom nezůstaneme sami.

Koncerty

Novinky

Queenie zahráli na narozeninové oslavě královny Alžběty II.

21. června 2017 Queenie vystoupili na oficiální oslavě narozenin královny Alžběty II. Pozvání přijali od Velvyslanectví Spojeného království Velké Británie a Severního Irska v Praze.

Koncerty

Novinky

5. výročí U Krále Václava IV. - 27.7.2017 "s orchestrem a sborově"

Drazí diváci, letos uplyne již 5 let od našeho prvního vystoupení U Krále Václava IV. v Praze v Kunratickém lese, kde od té doby pravideně každý rok v červenci koncertujeme. Proto jsme se rozhodli, přizvat na jeviště této pražské letní scény Československý komorní orchestr Praha, pěvecký sbor Maranatha Gospel Choir a sopranistku Národního Divadla paní Petru Alvarez. Koncert se uskuteční 27. července 2017 a v Praze se takto představíme vůbec poprvé. Zahrajeme standardní rockový koncert, na který naváže právě orchestrální část se sborem. Jedná se o koncepci koncertu, kterou jsme brněnskému publiku představili vloni v prosinci ve vyprodaném SONO Centru. Věříme, že se máte nač těšit - stejně tak jako my.

Koncerty

Novinky

Jarní turné 2017 Queenie zakončili ve švýcarském Montreux

S odstupem jednoho měsíce Queenie v květnu zakončili své jarní turné ve švýcarském městěčku Montreux, jež je úzce spjato s Queen a s dalšími umělci, kteří zde žili a nahrávali.

Koncerty

Novinky

Home Credit Arena - Mistrovství světa ve stolním hokeji

Vážení přátelé, 15.června (čtvrtek od 19:00) vystoupíme v Liberci v Home Credit Aréně v rámci zahájení MS ve stolním hokeji, které se koná ve dnech 16.-18.června 2017 a kde se představí kompletní světová špička z 24 zemí v této sportovní hře.


Na sociálních sítích