Blog

Koncerty

Novinky

10 let Queenie - unikátní koncert s Československým komorním orchestrem Praha a Dětským sborem Brno

Letos v únoru uplynulo přesně 10 let od vzniku kapely Queenie. Děkujeme Vám všem, kteří jste nám svojí přízní dovolili ujít takový kus cesty! Těšíme se na další setkávání s Vámi a protože nám děláte radost, dovolili jsme si připravit unikátní koncert v prostorách nejmodernějšího klubu v České republice. 3.12.2016 spolu s Československým komorním orchestrem Praha a Dětským sborem Brno odehrajeme v brněnském SONO centru koncert s dalším rozměrem. Těšit se můžete na rockovou show i poněkud "vážnější" podání..

Rozhovory

Michael Kluch

Michael Kluch v Nočním proudu Českého rozhlasu

Včerejší rozhovor s naším frontmanem si můžete poslechnout zde.

Koncerty

Novinky

Live Forever Tour

I v letošním roce navštívíme naše skandinávské publikum. Při jarním turné půjde o Švédsko s Norskem, přičemž na podzim premiérově zavítáme do Dánska. Nejenom seveřané se mohou těšit na tuto naši koncertní koncepci, neboť v říjnu zavítáme na Slovensko (Košice, Žilina, Bratislava, Nitra).

Koncerty

Novinky

Hard Rock Cafe a křest nové knihy o Freddie Mercurym!

1.12. uskutečníme náš tradiční charitativní koncert v pražském Hard Rock Cafe. Letos okořeněný o křest unikátní knihy o Freddieho životě, na nějž nabízí zcela nový pohled. Jmenuje se "Utajený život". http://www.utajenyzivot.cz/

Novinky

Rozhovory

Queenie ve Snídani s Novou

27.5.2015 si Queenie přivstali, aby byli hosty pořadu Snídaně s Novou. Mimo to, že jsme sami byli hosty, jako hosta jsme si pozvali sopranistku Markétu Mátlovou, s níž jsme zahráli árii Barcelona. Na rozhovor s námi se můžete podívat níže, pro více videí ze Snídaně s Novou prosíme navštivte náš youtube kanál.

Koncerty

Novinky

Zima/jaro 2015 - Skandinávie

Včerejšího dne jsme započali nejnáročnější část našeho aktuálního skandinávského turné. Po Finsku a Norsku nás čekají 2 týdny ve Švédsku, jež čítají celkem 8 koncertů.


Na sociálních sítích