Blog

Koncerty

Novinky

Koncertem Queen Relived ožije v O2 areně Freddie Mercury

Fanoušci jedné z největších hudebních kapel všech dob Queen, se mohou těšit na velkou událost. V termínu 15. května 2020 se v pražské O2 areně uskuteční koncertní show s názvem Queen Relived, která připomene slávu skupiny, která přepsala dějiny rockové hudby.

Koncerty

Novinky

Queenie na legendárním Montreux Jazz Festival

Queen, David Bowie, Phil Collins, Deep Purple a další přední umělci vystoupili v rámci 53 leté historie tohoto legendárního švýcarského festivalu. Je nám tedy nyní nesmírnou ctí být jeho součástí.

Koncerty

Novinky

Queenie jako hosté Leoše Mareše 3x v O2 areně

„20. ledna zazvonil telefon, na jehož druhé straně se ozval Leoš Mareš. Od té doby jsme až do včerejšího večera museli udržet tajemství!“

Novinky

Rozhovory

Michael Kluch

Muzikál Freddie končí

Dne 19. března 2019 proběhlo ve zcela zaplněném divadle v Jablonci nad Nisou poslední muzikálové představení Divadla Radka Brzobohatého, Freddie.

Rozhovory

Michael Kluch

Michael Kluch hostem Všechnopárty

V posledním období jste s Michaelem mohli číst nebo vidět několik desítek rozhovorů v médiích různého druhu, přičemž tento týden se již podruhé objevil v České televizi. Po pořadu 168 hodin přijal pozvání Karla Šípa do kultovní talk show Všechnopárty!

Koncerty

Novinky

V Brně ožila scéna kapely Queen

Strhující koncert kapely Queenie v pátek zažila po strop naplněná brněnská hala Sono. Během show si fanoušci kromě hudby užili i jedinečné pódium. To jako by z oka vypadlo kulisám z klipu The Miracle od Queen. Díky perfektní kombinaci hudební i vizuální složky se koncert nesl v úžasné atmosféře.


Na sociálních sítích